Trainers/ConsultantsELF kent een aantal uitstekende gecertificeerde trainers. 
Gecertificeerde trainers zijn partners die getraind zijn in het toepassen van de ELF trainingsmethoden, boeken en materialen. Zie hieronder voor nadere kennismaking.
De aan ELF gelieerde trainers/consultants kennen wij persoonlijk goed, zijn gekwalifceerd op ieder een eigen thema, dit zijn:
Stephan Booy, Sue Craig, Gerard Schoemaker, Corine Steggink, Laurens de Vos.
 
Gecertiļ¬ceerde partners
Esmiralda Borgt

Esmiralda is afgestudeerd vrijetijdswetenschapper met de specialisatie beleid & organisatie. Ze heeft gewerkt in diverse functies in zowel business als ICT bij GUO en Interpolis/Achmea, zoals projectmanager, consultant en informatiemanager. In de laatste jaren heeft Esmiralda zich meer toegespitst op het geven van trainingen op het gebied van persoonlijke vaardigheden en coaching. Medio 2010 heeft ze de stap genomen om voor zichzelf te beginnen. Esmiralda werkt als trainer, coach en consultant.

Esmiralda is authentiek, open, eerlijk en direct. Communiceert makkelijk en is in staat anderen te enthousiasmeren om samen te werken naar een resultaat. Heeft een scherp oog voor het proces en neem daarbij de nodige zorgvuldigheid in acht. Werkt graag mee aan het vormgeven van een proces/traject en kan dit ook trekken. Luistert goed en analyseert situaties/problemen op inzichtelijke wijze. Is kritisch en spreekt anderen aan op hun gedrag, aanpak of werkwijze. Voelt aan wat er in groepen speelt en weet met deze informatie een bijdrage te leveren aan de onderlinge effectiviteit.

 esmiraldaborgt@elftraining.nl

Huub Corssmit

Huub Corssmit heeft 20 jaar gewerkt in diverse leidinggevende functies bij Defensie, Campina, Apex Interactive en Interpolis/Achmea. Na een opleiding als systeemontwerper bij de Landmacht bleek al snel dat hij bruggen kon leggen tussen techniek, dienstverlening en management. Dit was de basis voor een groei naar manager ICT operations bij Campina. Vanaf 2002 heeft Huub zich toegelegd op het managen van commerciële teams bij Interpolis. Peoplemanagement bleek in de loop van de tijd de essentie geworden van zijn werk en vormt zijn basis voor het managen van succesvolle teams. In 2008 leidde dit tot het oprichten van Zidr (Zetje in de rug!) en een bestaan als zelfstandig interimmanager, consultant en coach. Huub heeft een sterk intuïtieve, energieke stijl van werken waarbij de vaardigheden en ambities van medewerkers en trainees gestimuleerd worden, scherpte in doelstellingen wordt gevonden en grenzen worden verlegd. Als lijnmanager werkt Huub bij de Gemeente Den Bosch.

Ron van Eijk

Ron van Eijk is een all round project manager met een onorthodoxe stijl waarmee hij enthousiasme creert in organisatie en vernieuwingsprojecten tot een goed resultaat brengt. Ron is zelfstandig adviseur en project manager en heeft zijn uitgebreide ervaring in zowel business als IT opgedaan in de financiële dienstverleninf (Achmea|Interpolis, de Rabobank), in de telecomsector (KPN, Ericsson en Casema) en de nutssector (Brabant Water, Nuon, Essent).
Door zijn kwaliteit om mensen te motiveren en te binden, lukt het hem om vastgelopen projecten of “onhaalbare”  ideeën tot productieve werking te brengen.

Hans Pot

Hans Pot is als docent afgestudeerd en volgde daarna diverse managementopleidingen en -trainingen. Hij heeft vanaf 1985 als manager gewerkt voornamelijk binnen de pensioen- en verzekeringsbranche. Sedert 2002 heeft Hans zijn eigen bureau voor interim management, training en advies. Hans heeft inmiddels opdrachten uitgevoerd bij o.a. Mn Services, Interpolis, Syntrus|Achmea, Ohra, PGB, MPD. De combinatie van zijn interim-managementopdrachten en het verzorgen van trainingen bij ELF zorgt voor een levendige en voor deelnemers herkenbare aanpak. Zelf managen en doceren komen hier helemaal samen.

Bert Muetstege

Bert Muetstege is een zeer ervaren manager en coach. Hij heeft zijn ervaring opgedaan voor het overgrote deel tijdens zijn loopbaan bij BSO/Origin van Eckart Wintzen waar hij diverse management- en directiefuncties heeft uitgeoefend. Bert heeft o.m. als interim directeur bij Wegener de ICT-integratie na de fusie met VNU Dagbladen Groep tot een succes gemaakt. Deze kennis en ervaring benut hij momenteel als adviseur en coach, zowel voor leiderschapsvraagstukken als voor professionals die in hun ontwikkeling een stap willen maken. Bert neemt mensen snel in vertrouwen en werkt vanuit een mensgerichte stijl aan het oplossen van vraagstukken, daarbij altijd scherp op de te behalen businessdoelen.
Managing partners
Gert Anbeek

Gert Anbeek is afgestudeerd psycholoog en marketeer. Heeft in diverse commerciële en managementfuncties gewerkt o.a. bij OCE van der Grinten, Force consultancy en Erasmus/RSM. Hij heeft een eigen adviesbureau, Force, geleid en later verkocht. Binnen de executive opleidingen van de Erasmus Universiteit en later Rotterdam School of Management (RSM) was hij verantwoordelijk voor de leiderschapstrainingen. Tevens is Gert oprichter van Executive Leadership Foundation (ELF) dat een netwerk van uitmuntende docenten vertegenwoordigt. Gert's stijl wordt gekenmerkt door "doe maar gewoon" en dat gekoppeld aan een ongebruikelijke scherpte in beoordeling van managementprocessen, bedrijfssituaties en personen.
Gert Anbeek heeft samen met Harry de Weerd het curriculum van de ELF Consulting Academy opgesteld. Gert voert regelmatig management advieswerkzaamheden uit bij gerenommeerde opdrachtgevers. Gert werkt veelvuldig samen met UvA Academie voor Banken en Verzekeringen voor het verzorgen van hoogwaardige training en coaching aan professionals en bestuurders.
 
 

Patrick Lybaert

Patrick Lybaert is als psycholoog afgestudeerd. Heeft gewerkt in het bedrijfsleven bij o.a. BBL, Banque Bruxel Lambert. Hij is een internationaal veel gevraagd toptrainer op het gebied van leiderschap, teamprocessen en veranderingsmanagement. Patrick begeleidde reeds vele organisaties in hun ontwikkeling. Als trainer wordt Patrick gevraagd vanwege zijn deskundigheid in het creëren van urgentie voor verandering en de eisen die veranderingen stellen aan het management van organisaties. De ontwikkeling van persoonlijk en zakelijk leiderschap in al haar facetten boeien Patrick zeer. Patrick is een partner in ELF en daarnaast trainer bij MCE, Erasmus/RSM, Danish Leadership Institute en ZEST for Leaders. Patrick is een boeiend spreker in zowel het Nederlands, Vlaams, Frans, als in het Engels.


 

Harry de Weerd

Harry de Weerd is afgestudeerd marketeer. Hij heeft in verschillende commerciële, marketing en managementfuncties gewerkt, in de ICT sector bij Burroughs/Unisys, BSO en AtosOrigin. Na zijn ervaring in het adviesvak te hebben opgedaan als adviseur, practice manager en directeur Consulting, heeft hij in 2000 zijn eigen adviesbureau opgericht onder de naam Envisioning (zich voorstellen). Harry is partner in ELF en was als docent bij Erasmus/RSM werkzaam in de vakgebieden strategie, veranderings-management en adviesvaardigheden. Hij staat bekend om zijn boeiende en levendige stijl van werken en brengt scherpte in de dialoog waar dat helpend is. Harry voert naast zijn trainingsactiviteiten management advieswerkzaamheden uit bij gerenommeerde opdrachtgevers en kan van daaruit aansluiting maken bij de praktijksituatie. Harry werkt veelvuldig samen met UvA Academie voor Banken en Verzekeringen voor het verzorgen van hoogwaardige training en coaching aan professionals en bestuurders.